Ons bier

In samenwerking met onze Brouwerij INBEV hebben wij dit jaar een bierkaart ontwikkeld die voor ieder wat wils biedt, van een heerlijk pils tot een zeer speciaal bier. Trek of dorst kom en proef ons assortiment in onze overdekte veranda of op het terras. Ik zie u al voor me, aan zo'n heerlijke Weizen. Ook aan de gast die niet van alcohol houdt of misschien wel de BOB is. Hebben we  gedacht, als eerste in de Krimpenerwaard bieden wij een Alcoholvrij weizenbier aan. Ook de Beck blue en Jupiler 0.0% is een aanrader. en halverwege komende zomer komt de 0,0% cocktail. Dus, tot gauw in De Loet.

Geschiedenis: Bier is een prachtig product.Een natuurproduct met een rijke, lange historie,dat met passie en vakmanschap wordt gebrouwen.Wetenschappers hebben vastgesteld dat de mensal zo’n 6.000 jaar geleden een drank bereidde die veel op ons huidige bier lijkt.Vandaag de dag brouwen wij onze AB InBev bieren met de nieuwste technologie,zorg en aandacht in verschillende brouwerijen in de wereld. 

Brouwerijen​In Nederland hebben wij een brouwerij in Dommelen (De Dommelsche Bierbouwerij)en Arcen (De Hertog Jan Brouwerij).De Hertog Jan brouwerij vormt hierbij hét platform om de consumenten laten beleven hoe AB InBev zijn bieren brouwt.De brouwerij in Arcen is op vaste tijden opengesteld voor publiek.Tijdens een rondleiding leer je meer over de achtergronden van onze productenen de wijze waarop wij deze bereiden en behandelen.