Pasen in De Loet zondag 1e paasdag zijn we vanaf 9.00 geopend u kun t bij ons gewoon van de ala cart kaart gebruik maken deze dag wel graag even resreveren.

2e paasdag gaan weer Gratis Smullen met de Paashaas!

Op maandag 22 april, tweede paasdag vieren we weer samen met de allerkleinste kindjes 1 tot 6 jaar het leukste paasfeest bij Restaurant de Loet in Lekkerkerk. Natuurlijk moet je je opgeven, dat kan door een mail te sturen naar Info@scek.nl , pas als je bericht terug krijgt dat je aangemeld bent mag je dit feestje meevieren. Wij willen wel weten in welke groep je wil dus overleg heel goed. want wisselen is niet mogelijk.
van 10.30 tot 11.30 daarna komt de volgende groep van 12.00 tot 13.00. We krijgen een speciale gast, Roland, vriend van Ernst en Bobby komt op bezoek en maakt voor elk kind een mooie ballon. De paashazen komen natuurlijk ook, die verstoppen wat eitjes die je mag houden, pak ze niet allemaal want dan hebben de andere kindjes niets. We kunnen jullie misschien ook een beetje sminken als je dat leuk vind. Als je van zoveel indrukken honger hebt gekregen krijgen jullie van ome Willem van restaurant de Loet gratis patatjes en kipnuggets en een verrassing. 
Dit is natuurlijk alleen voor de kindjes die op de lijst staan.

Omdat dit geen familie feest is zien we opa's en oma's, tantes en ooms graag een andere keer.

Info@scek.nl 0638391973 VOL IS ECHT VOL