Familierestaurant De Loet

Welkom.

Beste bezoeker welkom in Restaurant De Loet. Vanaf heden weer het oude normaal, met een paar kleine wijzigingen in ons werk, maximale groepsgrote 12 personen. We zijn open van woensdag t/m zondag. Onze keuken is geopend van 11.30 tot 20.30. Wij serveren 5 dagen per week  consumpties, lunch diner en snacks. We zijn gedeeltelijk overgestapt op online reserveren, we controleren deze regelmatig liever snel antwoord bel ons dan. Uw reservering is alleen geldig als wij u deze aan u hebben bevestigt, via mail of telefoon. ( let op uw spammail )

Waarom geen afhaal of bezorging , wij zijn van mening dat het de kwaliteit niet ten goede komt. Onze lunch en diner wordt met de grootste zorg bereid en dat stoppen we niet in een doos of zak. lunchen en dineren in De Loet is een beleving en waar wij geen afbreuk willen aan doen.

Wij reserveren tot 65% van onze bezetting, dit zorgt ervoor dat wij dagelijks 35 % vrij houden voor passanten. Dus kom gerust een keer langs. Nu het erop lijkt, dat we de pandemie onder controle hebben, de volgende dringende verzoeken: Grotere groepen van meer dan 10 persoen vooraf reserveren, zodat we genoeg personeel kunnen regelen, zoveel mogelijk te pinnen, tafels mogen alleen in overleg met onze medewerkers worden verplaatst. Was en desinfecteer regelmatig uw handen.

( Bij gebrek aan personeel houdt rekening het zijn mensen die hier werken )

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Een echt familie restaurant,­ gelegen midden in de Krimpenerwaard
  • tussen N210 en het Loetbos
  • Een capaciteit vanaf binnen  ± 55 gasten
  • Een overdekte serre, met terras 159 zitplaatsen 
  • U kunt bij ons terecht voor: diner lunch, snacks uitgebreide wijnkaart
  • Honden welkom mits aangelijnd.

Een feest in de planning of vragen?

Reserveer online!
Een speciale beleving aan de rand van het bos, wij staan voor u klaar!
Reserveer tafel Reserveer E-Chopper